Vzpomínám si na ten den, kdy jsem poprvé zkusil tento červený sametový dort. Bylo to jako objevit nový svět. Bylo to tak silné a tak intenzivní, že jsem věděl, že se musím naučit jak ho připravit.

Samozřejmě, jak to tak bývá, cesta nebyla úplně hladká. Bylo těžké najít ten správný recept, najít tu správnou rovnováhu mezi sladkostí a kyselostí, mezi vláčností a pevností. Ale nakonec jsem našel ten pravý recept, který mi umožnil vytvořitskvělý Red Velvet.

Zjistil jsem, že klíčem je v použití správných ingrediencí a dodržení správného postupu. Je to jako sestavování puzzle; každý dílek musí zapadnout přesně tam, kam patří, aby výsledný obrázek byl dokonalý.

A tak jsem začal experimentovat. Prohnal jsem se kuchyní jako tornádo, míchal, pekl, ochucoval a vše důkladně zaznamenával. A pak, po mnoha pokusech a omylích, jsem našel onu dokonalou směs na Red Velvet.

Tato směs na Red Velvet je velmi jednoduchá a přitom tak geniální. Obsahuje právě tu správnou kombinaci mouky, cukru, vajec a dalších ingrediencí. A samozřejmě, nemůžeme zapomenout na tu červenou barvu, která dává tomuto dortu jeho jedinečný vzhled a název.

Takže nebojte se. Už žádný strach z pečení. S touto směsí na Red Velvet můžete vykouzlit ten nejlepší dort, jaký jste kdy ochutnali. Ať už jste začátečník nebo zkušený pekař, s touto směsí se stanete mistrem Red Velvetu.

Recept: 

Dortový korpus nebo pláty ze Sandry VELVET plníme a zdobíme speciálním bílým krémem připraveným s tvarohovými, sýrovými nebo smetanovými ingrediencemi.

Směs můžete zakoupit zde Red Velvet