Bolero instant – směs na likérové špičky
Bolero instant – směs na likérové špičky
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Více
Kód produktu: P00733 Doprava a platba
125 Kč
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Více
Kód produktu: P00733 Doprava a platba
Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).
Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g
Hmotnost 500g (+/-2g)