Callebaut 823 - Mléčná 33,6%
Callebaut 823 - Mléčná 33,6% - Callebaut 823: 200g
Callebaut 823 je jedna z nejoblíbenějších mléčných čokolád mezi cukráři po celém světě. Obsahuje 33,6 % kakaa a vyniká dokonale vyváženou chutí – jemně sladkou, s bohatým mléčným základem a lehkým karamelovým podtónem. Je vyrobena z kvalitních kakaových bobů a 100% čistého kakaového másla.
Díky univerzální tekutosti (tří kapky) je tato čokoláda perfektní pro široké využití: od výroby pralinek, tabulek a polev, přes ganache, pěny a krémy, až po pečení a modelování. Snadno se temperuje a zpracovává, což ocení profesionálové i domácí cukráři.
✅ 33,6 % kakaa – vyvážená mléčná chuť
✅ Tóny karamelu a smetany
✅ Univerzální použití
✅ Výroba: Belgie – Callebaut

Tvořte s tímto mistrem kakaa, mléka a karamelu.
Hledáte-li slavnou mléčnou čokoládu, která se těší oblibě kuchařů po celém světě, pak je recept č. 823 pro vás tím pravým. Představte si hlubokou, teplou barvu, jemný kakaový základ a sladké, karamelové tóny, které jí příjemně završí.
Tato oblíbená čokoláda má bohatou chuť a skvělou zpracovatelnost. Kombinujte ji s širokou škálou výrazných kořenitých, ovocných, mléčných a likérových tónů. Její univerzální tekutost je výborná pro různá použití.
Charakteristika
33.6% Min. % kakaové sušiny
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitn, přírodní vanilkové aroma, Cocoa Horizons Foundation
Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby
| Nutriční hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2356/563 |
| Bílkoviny (g) | 7 |
| Tuky (g) | 36,2 |
| Z toho nasycené mastné k. (g) | 21,8 |
| Sacharidy (g) | 50,9 |
| Z toho cukry (g) | 49,9 |
| Vláknina (g) | 2,1 |
| Sůl (g) | 0,21 |


