Cukr moučkový - Nevlhnoucí


Speciální jemný cukr, který se používá na pečivo a díky jeho vlastnostem vydrží a nezvlhne. Více

Kód produktu: P00657 Doprava a platba

45 Kč

Skladem
ks

Speciální jemný cukr, který se používá na pečivo a díky jeho vlastnostem vydrží a nezvlhne. Více

Kód produktu: P00657 Doprava a platba

Nevlhnoucí cukr Dolomity je jemný, bílý, aromatizovaný prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků.  Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch. Neobsahuje barviva a chemické přísady. Výrobek obsahuje tuky, které se na horkém výrobku rozpustí a tím ztrácí požadovaný efekt stále bílého povrchu.

Složení: Dextróza, cukr, ztužené rostlinné tuky (palmový, kokosový), kukuřičný škrob, aroma.

Alergeny: neobsahuje. Upozornění: Nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C).  Např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat.

Hmotnost: 150g