Cukr moučkový - Nevlhnoucí
Cukr moučkový - Nevlhnoucí
Speciální jemný cukr, který se používá na pečivo a díky jeho vlastnostem vydrží a nezvlhne. Více
Kód produktu: P00657 Doprava a platba
45 Kč
Speciální jemný cukr, který se používá na pečivo a díky jeho vlastnostem vydrží a nezvlhne. Více
Kód produktu: P00657 Doprava a platba
Nevlhnoucí cukr Dolomity je jemný, bílý, aromatizovaný prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků. Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch. Neobsahuje barviva a chemické přísady. Výrobek obsahuje tuky, které se na horkém výrobku rozpustí a tím ztrácí požadovaný efekt stále bílého povrchu.
Složení: Dextróza, cukr, ztužené rostlinné tuky (palmový, kokosový), kukuřičný škrob, aroma.
Alergeny: neobsahuje. Upozornění: Nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C). Např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat.
Hmotnost: 150g