Kakao
Kakao
Pro vysoký podíl kakaové složky se hodí pro přípravu vydatných krémů do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Kakao můžete přidat do piškotových i třených těst. Kakaem můžete posypat povrch různých dezertů, například tiramisu. Díky výrazné chuti můžete kakao použít pro přípravu horkých nápojů. Více
Kód produktu: P00740 Doprava a platba
75 Kč
Pro vysoký podíl kakaové složky se hodí pro přípravu vydatných krémů do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Kakao můžete přidat do piškotových i třených těst. Kakaem můžete posypat povrch různých dezertů, například tiramisu. Díky výrazné chuti můžete kakao použít pro přípravu horkých nápojů. Více
Kód produktu: P00740 Doprava a platba
Velice kvalitní kakao s vysokým podílem 22% kakaového másla. Nezaměnitelná chuť pravého kakaa, vhodné na pečení.
Ve srovnání s klasickým holandským kakaem, je chuťově výraznější a pečivo je tmavší.
Složení produktu
kakao alkalizované s obsahem 20 % - 22 % kakaového másla, regulátor kyselosti: uhličitan draselný
Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota kJ | 1539 kJ |
Energetická hodnota kcal | 367,7 kcal |
Tuky | 20,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12,5 g |
Sacharidy | 0,6 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 19,9 g |
Sůl | 0 g |
Hmotnost: 100g