Kakao


Pro vysoký podíl kakaové složky se hodí pro přípravu vydatných krémů do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Kakao můžete přidat do piškotových i třených těst. Kakaem můžete posypat povrch různých dezertů, například tiramisu. Díky výrazné chuti můžete kakao použít pro přípravu horkých nápojů. Více

Kód produktu: P00740 Doprava a platba

75 Kč

Skladem
ks

Pro vysoký podíl kakaové složky se hodí pro přípravu vydatných krémů do dortů, řezů, rolád a dalších zákusků. Kakao můžete přidat do piškotových i třených těst. Kakaem můžete posypat povrch různých dezertů, například tiramisu. Díky výrazné chuti můžete kakao použít pro přípravu horkých nápojů. Více

Kód produktu: P00740 Doprava a platba

Velice kvalitní kakao s vysokým podílem 22% kakaového másla. Nezaměnitelná chuť pravého kakaa, vhodné na pečení.

Ve srovnání s klasickým holandským kakaem, je chuťově výraznější a pečivo je tmavší.

Složení produktu

kakao alkalizované s obsahem 20 % - 22 % kakaového másla, regulátor kyselosti: uhličitan draselný

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 1539 kJ
Energetická hodnota kcal 367,7 kcal
Tuky 20,7 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 12,5 g
Sacharidy 0,6 g
    - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 19,9 g
Sůl 0 g

Hmotnost: 100g